Milé Mania zákaznice a zákazníci!

Když jsem si před sedmi lety začala plnit svůj sen o vlastní módní značce, netušila jsem, co vše to pro mě bude znamenat, jaké výzvy a nové zkušenosti mám před sebou a nakolik podnikání změní můj život. Třebaže to není vždy snadné a někdy mám dokonce pocit, že už to je nad mé síly, vím naprosto jistě, že to stojí za to! Jedním ze zásadních důvodů, proč vidím v Mania businessu smysl, jste vy. Každý prodaný kus, spokojený e-mail nebo sdílená fotka na instagramu mi připomene, že jsem na správně cestě a zahřeje u srdce. Vždy se snažím řešit objednávky, jak nejlépe umím a i když se často nepotkáme ani osobně neznáme, vnímám vás jako nedílnou součást svojí značky.

Udržitelnost není sezonní módní trend, ale dresscode naší lepší budoucnosti.

Ještě pře Vánocemi jsem vám, ale také sobě, nadělila nový web s e-shopem. Věřím, že je vizuálně poutavý i přehledný a pohodlně se na něm nakupuje.
Na druhé straně filozofie a zásady značky Mania zůstávají stále stejné. Vytváříme sportovní oblečení z vášně pro módu, pohyb a udržitelnost. U jednotlivých modelů klademe stejný důraz jak na design a originalitu, tak na pohodlí a funkčnost. Ať už hledáte termo legíny na běh v zimě, podprsenku na jógu, kraťásky na pole dance nebo top na pole exotic, vybrat si můžete vždy z několika modelů v různých barvách.

Udržitelnost pro nás není jen módní trend, ale cesta k lepší budoucnosti. Veškerá výroba probíhá za férových podmínek v malé dílně v Praze. Skladem držíme vždy jen několik kusů, abychom předcházeli zbytečnému plýtvání. Používáme pouze materiály, u kterých známe přesný původ a není nutná přeprava přes půl světa. Kolekce CLASSIC a TERMO jsou ušity z českého kvalitního úpletu, kolekce ECO z italského unikátního regenerovaného nylonu Econyl®. Nezapomínáme samozřejmě ani na to, aby naše oblečení vydrželo dlouho a zároveň šlo využít pro různé příležitosti.

Děkuji, že jste si i v letošním roce, který je v mnoha ohledech nestálý a náročný, vybrali právě Mania produkty, vážím si toho!

Přeji pohodový předvánoční čas,
Vaše Tereza, zakladatelka Mania Fitness Wear.