Krásný silvestrovský den všem!

Doufám, že jste si užili pohodové a příjemné Vánoce v blízkosti těch, které máte rádi, ať už osobně nebo virtuálně. Právě společně strávený čas, minuty, které se již nikdy nezopakují a které nám už nikdo nevrátí, je mnohem víc než materiální dárky. Osobně nejsem velkým milovníkem bilancovaní předešlého roku ani novoročních předsevzetích a slibů, ne že by mi tyhle věci nedávaly smysl, ale vadí mi, když je v tom taková ta nepřirozenost a davovost. Zároveň přiznávám, že ať chci nebo ne, konec roku ve mně vždy vyvolá myšlenky hodnotící rok starý. Přemítám, co se povedlo, co mohlo být lepší a co byl doslova průšvih, ať už v pracovním nebo osobním životě. Snažím se nejen radovat z úspěchů, ale také se poučit z neúspěchů a hledat cesty, jak získané zkušenosti využít. Jasně, člověk by měl tohle dělat průběžně během celého roku, ale někdy je prostě těžké si na to najít čas a energii. Možná právě změna číslice v letopočtu je ten správný stimul, abychom za sebou nechali to, co nefunguje a vyčerpává nás a dali prostor tomu, co nás naplňuje a těší.

Nový rok může být příjemnou příležitostí pro nějaké nové začátky, což jsme si v Mania nenechali ujít a pracujeme hned na několika novinkách. Vedle nových produktů vám brzy představíme naše nové spolupráce, jak místa, kde jsou Mania produkty k dostání, tak osobnosti, které se podílejí na vývoji a testování modelů a jsou součástí tváře značky. Kromě jejich profi tipů a postřehů nám předávají také požadavky a přání vás – našich zákaznic. Sama dobře znám ty chvíle, kdy se mi nechce na trénink a představa, že si mám obléct nepohodlné oblečení, by jen podpořila moje výmluvy. Naopak outfit, ve kterém se cítím a vypadám dobře a nemusím mít starosti, že mi někde něco vypadne :D, je hned o důvod víc, proč si zasportovat.

Napište nám

Máte nápady, které byste s námi rádi sdíleli. Budeme rádi, když nám je napíšete, stačí kliknout na odkaz výše. Třeba právě vaše myšlenka se objeví v některé z dalších kolekcích.

Do roku 2022 vám chci popřát, ať je o kus lepší než ten letošní, ať těch 365 dní využijete, jak nejlépe umíte a jestli si chystáte nějaké předsevzetí, ať vám vydrží déle než první týdny v lednu 🙂 Zvlášť pokud jde o předsevzetí týkající se zdravého životního stylu. Za sebe můžu doporučit si stanovit nejen finální cíl, ale rozdělit si cestu na menší části. Mám tak lepší kontrolu, že opravdu směřuji tam, kam chci a užívám si průběžně malá vítězství, která mě motivují pokračovat. Dále na mě funguje, když na sebe nejsem moc přísná. Jakmile jsem se stresovala, že neplním plán nebo že se nezlepšuji, nikdy to nedopadlo dobře. Pamatuji si, když jsem si “nařídila” každodenní strečink, že mi vydržel jen několik dní. Za to běhání, u kterého jsem se víc než na počet kilometrů a rychlost, zaměřila na radost z pohybu a relax, se stalo mojí celoroční milovanou aktivitou. (Běhám v podprsence Phoenix a teď v zimě v termo legínách Edge). Můžete také zapojit svoje blízké a vzájemně se podporovat. Každý krok se počítá. Stačí i krátká procházka, hlavně ať vám pohyb dělá radost!

Vaše Tereza, zakladatelka Mania Fitness Wear.